воскресенье, 28 апреля 2013 г.

Акція від учнів 2 класу!!! Допоможемо пташкам разом!

Доброго дня усім нашим читачам.


Всі готуються до зими по-різному. В очікуванні снігу та холоду люди купують теплий одяг та взуття. Багато лісових тварин теж готується до морозів: хто робить запаси, хто лягає спати. Деякі птахи відлітають у теплі краї, щоб повернутися назад тільки навесні. А ось доля неперелітних птахів багато в чому залежить від доброти, щедрості і милосердя людини.
Саме в цей нелегкий час пернатим співакам необхідна наша допомога. З якою радістю оточують горобці і синиці годівниці з крихтами, пшоном, пшеничного крупою! Як голосно вони дякують нам за увагу, добросердя. А з'ївши всі частування, розсаджуються на найближчих гілках, щоб не проґавити чергову порцію смачненького.
Даним питанням переймаються Міністерство екології та природних ресурсів України, громадські організації і закликають населення теж долучитися до заходів із підтримки пернатих  друзів.
Птахи, як і ми з вами, потребують їжі і житла. Але так природою створено, що не всі птахи здатні на те, щоб такі умови для себе створити взимку. Тому і потребують нашої допомоги.

Комментариев нет:

Отправить комментарий